Yleisurheilukoulu

Yleisurheilijoiden syyskausi urheilukoulujen osalta alkaa 26.8.2019

Urheilukouluihin osallistuminen edellyttää sähköistä ilmoittautumista.

>>ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Maanantaisin klo 18.30 - 19.30 urheilukoulu I 7-10 -vuotiaille.

Tee läksyt ennen urheilukoulua

Tarvitset mukaan sisäliikuntavarustuksen mukaan lukien kengät. Salissa ollaan sisäkengillä tai avojaloin. Sukat on pääsääntöisesti liian liukkaat.

Urheilukoulussa ei tönitä, arvostella toisen tekemistä, tai kiusata vaan tehdään yhdessä iloisella mielellä ja otetaan vastaan ohjausta. Ohjaajat neuvovat, jotta toiminta on turvallista. Kuuntele ja yritä parhaasi :)

Maanantain yleisurheilukoulussa liikutaan monipuolisesti unohtamatta myöskään leikkiä. Pääpainopiste on perustaidoissa ja lajitaitoja käydään läpi pääpiirteittäin. Juoksemista, hyppimistä, kisailemista ja erilaista kehonhallintaa tehdään paljon erilaisin keinoin. Tavoitteena on oppia monipuoliset perustaidot, juoksut, hypyt ja heitot eri suuntiin ja eri rytmeillä. Mitä monipuolisemmin perustaitoja tehdään, sitä helpommin ja turvallisemin voidaan lähteä opettelemaan lajitaitoja ja kilpaurheilussa vaadittavia harjoitteita.

Keskiviikkoisin klo 18.00 - 19.30 urheilukoulu II 11 -vuotiaille ja vanhemmille. Yleisurheilun lajitaitoja syvemmin. Kaikki 5. luokkalaiset ja vanhemmat tervetuloa mukaan!

Keskiviikon harjoituksiin tullaan aina valmiiksi verrytelleenä. Veryttely tapahtuu ulkona. Yhteinen alkulämpö lähtee Mainingin pihasta n. klo 17.30

Kuuntele ohjeet ja toimi :) Tule urheilemaan, oppimaan ja tekemään parhaasi

Keskiviikon urheilukoulussa ohjataan nuoria lajitaitoihin perustaitojen lisäksi. Lajitaitoja käydään monipuolisesti keskittymättä mihinkään yksittäiseen lajiryhmään. Keskiviikon harjoituksen tavoitteena on ohjata nuoria harjoittelemaan monipuolisesti, laadukkaasti ja järkevästi. Rinnalla kulkee opastus ja ohjaus omatoimisen harjoittelun aktivoimiseksi ja terveiden elämäntapojen ylläpitämiseksi.

Lauantaisin klo 10 - 11

VIPINÄKERHO 3-4 -vuotiaille.

Tunnin tavoitteena on tukea ja vahvistaa lapsen perusliikuntataitoja sisältäen liikuntaleikkejä ja temppuratoja sekä kokea yhdessä liikkumisen riemua.

VIPINÄKERHO 5-6 -vuotiaille lapsille.

Kerhossa liikutaan monipuolisesti liikuntaleikkien, kisailujen ja lajikokeilujen myötä. Luvassa vauhdikasta menoa!

Tervetuloa mukaan monipuoliseen ja mukavaan toimintaan!

Toimintamme on maksullista. Urheilukoulut toimivat kouluaikana, lomilla olemme myös lomalla.

Lohtajan Veikkojen yleisurheilijoiden maksut syyskaudella 2019 (elokuu-joulukuu)

Nämä maksut koskevat Lohtajan Veikkojen yleisurheilijoiden vuoroja Lohtajan Maininkihallilla. Maksut laskutetaan sähköisesti - ilmoittautuessa ilmoitettuun sähköpostiin.

Alle kouluikäiset

Lauantain Vipinäkerhot: kevätkauden maksu 30€ tai kertamaksu 3€ (kertamaksu maksetaan paikanpäällä)

Kouluikäiset lapset

Urheilukoulut

• Maanantain Urheilukoulu I 50€ /kevät
  • Keskiviikon Urheilukoulu II 70€ /kevät sisältää osallistumisen mahdollisiin lauantaivuoron ohjattuihin harjoituksiin (lauantaivuorot ilmoitetaan erikseen)

Urheilukoulumaksut sisältävät: seuran jäsenmaksun, laadukkaan koulutettujen vetäjien ohjauksen, toiminnan ja tilat.

Urheilukoululainen tarvitsee LISÄKSI voimassa olevan tapaturmavakuutuksen, joka kattaa urheilutoiminnan. Vakuutus voi olla oman vakuutusyhtiön kautta tai sen voi ostaa seuran kautta (ilmoita ilmoittautumislomakkeella).

Suomen urheiluliitto ry:n (SUL) lisenssi ja Sporttiturvavakuutusmaksu 1.10.19-30.9.20:
 2006 tai aiemmin syntyneet (lisenssi + vakuutus)
- Sporttiturva 2006-2003-syntyneet 30+20 euroa   (14-17-vuotiaat)
- Sporttiturva 2002-2001-syntyneet 30+29 euroa   (18-19-vuotiaat)                                                                                        2007 - 2012 aikana syntyneet 20 euroa
 (8-13-vuotiaat; sis. yleisurheilulisenssin ja Sporttiturva-vakuutuksen)

2013 ja myöhemmin syntyneet 10 euroa
 (7-vuotiaat ja alle; sis. yleisurheilulisenssin ja Sporttiturva-vakuutuksen)

Mahdolliset muut vuorojen käyttäjät

• torstain ja lauantain vuorojen käyttäjät Lohtajan Veikkojen urheilijat 20€/ syyskausi ja 20€/ kevätkausi. Em. vuorolaisten ilmoittautuminen myös ILMOITUSLOMAKKEELLA!
  • muualta tulevat käyttäjät 5€/krt tai syyskausi (elo-joulukuu) 40€ (vahtimestarin kansliassa VIHKO)

Ilmoittautuminen syksyn 2019 urheilukouluihin ja vipinäkerhoihin

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.