Jalkapallo

Kausi 2020 on maailmanlaajuisen korona-epidemian vuoksi erilainen ja erityinen.

Palloliiton sivuilta löydät päivitettyä tietoa siitä, miten COVID-19 -virus vaikuttaa jalkapallossa.

Uusina iläluokkina tänä kesänä aloittavat 2014 ja 2015 syntyneet tytöt ja pojat =)

Lisäinfoa tähän liittyen tulossa...

Jalkapallon organisaatiouudistuksen myötäLohtajan Veikot kuuluu nyt PalloliitonLäntiseen alueeseen (aiemmin Keski-Pohjanmaan piiri).

Seuran riveissä jalkapalloa harrastaa runsaasti eri-ikäisiä lapsia ja nuoria. Aikuisille on tarjolla edustusjoukkueen lisäksi harrasteryhmä ja lisäksi heitä toimii mm. juniorijoukkuiden valmentajina.

Joukkueiden toiminnasta, harjoituksista, peleistä ja mm. yhteistyökumppaneista tarkemmin kunkin joukkueen omilla alasivuilla.

Lohtajan Veikot on laatinut seurayhteistyösopimuksen KPV:n kanssa. Sopimuksen tavoitteena on tukea LoVen junioreiden ja valmentajien kehittymistä ja kouluttautumista. Seurayhteistyö mahdollistaa pelaajien kehittämisen ja ylläpitää junioreiden kasvatustoimintaa tarjoamalla väylän lahjakkaimmille ja innokkaimmille pelaajille lisäharjoitteluun ja pelaamiseen.

Myös muidem alueen seurojen kanssa tehdään yhteistyötä

Tervetuloa Lohtajan urheilukentälle kannustamaan seuran joukkueita omiin kotipeleihinsä >>> tarkista tästä mitä kentällä tapahtuu ja milloin  : )

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Harjoituksiin ja peleihin tulee hankkia kilpailutoiminnan kattava vakuutus Palloliiton tai oman vakuutusyhtiön kautta