Jalkapallo

Lohtajan Veikot kuuluu Palloliiton Keski-Pohjanmaan piiriin. Seuran riveissä jalkapalloa harrastaa runsaasti eri ikäisiä lapsia ja nuoria. Aikuisille on tarjolla edustusjoukkueen lisäksi harrasteryhmä ja lisäksi heitä toimii mm. juniorijoukkuiden valmentajina.

Joukkueiden toiminnasta, harjoituksista, peleistä ja mm. yhteistyökumppaneista tarkemmin kunkin joukkueen omilla alasivuilla.

Lohtajan Veikot on laatinut seurayhteistyösopimuksen KPV:n kanssa. Sopimuksen tavoitteena on tukea LoVen junioreiden ja valmentajien kehittymistä ja kouluttautumista. Seurayhteistyö mahdollistaa pelaajien kehittämisen ja ylläpitää junioreiden kasvatustoimintaa tarjoamalla väylän lahjakkaimmille ja innokkaimmille pelaajille lisäharjoitteluun ja pelaamiseen.

Tervetuloa Lohtajan urheilukentälle kannustamaan seuran joukkueita omiin kotipeleihinsä >>> tarkista tästä mitä kentällä tapahtuu ja milloin  : )

PELIPASSI JA VAKUUTUS

Harjoituksiin ja peleihin tulee hankkia kilpailutoiminnan kattava vakuutus Palloliiton tai oman vakuutusyhtiön kautta

Virallisiin peleihin tarvitaan pelipassi eli lisenssi